[ad_1]
“اتاق دستور کار من را برای به اصطلاح فرمان کریسمس ، که در کلاس تبدیل شده است در مونتکوریو ، که دولت را متعهد به اتخاذ ابتکارات مناسب برای اجرای سازوکار تازه سازی منطقه قرمز می کند ، با توجه ویژه به فعالیت های سیسیل و مسینا ، تأیید کرده است.” بنابراین ، در یک یادداشت ، ماتیلد سیراکیوز (فورزا ایتالیا).
“پیش بینی ای که ما در حال حاضر در نظر داریم ، مقرراتی را برای تقویت اقدامات مهار Covid و در عین حال ، اعطای کمک های مالی برای شماره های مالیات بر ارزش افزوده که عمدتا در بخش پذیرایی فعالیت می کنند ، فراهم می کند. – که قبلا داشته اند روز کاری فروشگاه ها را کوتاه کنید و متعاقباً ، با تهیه سه منطقه رنگی ، قفل های جدیدی سفارش داده شد – تازه سازی های ارائه شده توسط مقامات اجرایی هنوز کافی نیست “.
سیراكوز افزود: “به همین دلیل ، شما این اطلاعات را ارائه داده اید ، كه به طور خاص بر سیسیل و ماسینا تأثیر می گذارد ، و به همین دلیل Forza Italia در حال آماده سازی رأی به نفع اختلاف بودجه جدید است كه 32 میلیارد یورو اضافی فراهم می كند.” برای جبران خسارت شرکتها و کارگران خود اشتغالی که تحت تأثیر مضر همه گیر قرار گرفته اند “.
© کلیه حقوق محفوظ است
[ad_2]