[ad_1]
لاپو الکان آماده ازدواج با دوست دختر خود جوانا لموس ، پرتغالی ، 47 ساله و قهرمان رالی است. شور و اشتیاق ، علاقه به موتورسیکلت ، که زوجین را به هم گره می زند.
همانطور که کوریر امروز فاش کرد ، ازدواج یک نسل از خانواده آگنلی طی یک سال انتظار می رود. مراسم مدنی در تورین وی ، مراسم مذهبی در اورشلیم برگزار می شود ، در حالی که این جشن در پرتغال برگزار می شود.
اما جوانا لموس کیست؟ او متولد 1973 در لیسبون است و یک مدیر موفق و علاقه به موتورسیکلت و مسائل اجتماعی است. او دو اشتیاق را با شریک زندگی خود تقسیم می کند: او همچنین بخشی از بنیاد لپس است که لاپو رئیس آن است. در اواسط بیماری همه گیر در پرتغال ، این زوج مراقبت از توزیع غذا را بر عهده گرفتند.
سرگرمی او اتومبیلرانی است: او اولین راننده پرتغالی بود که در کویر مسابقه داد و جوانترین در جهان بود که پاریس داکار را در سال 1997 با کارین دور به پایان رساند.
لاپو الکان در مصاحبه ای با دومنیکا در گفت: “او تنها زن در جهان است که می تواند از من بهترین نسخه از خودم باشد.”
© کلیه حقوق محفوظ است
[ad_2]