روز یادبود ، وحشت هولوکاست بین رویدادهای وب و منکرات

[ad_1]

امسال نیز مانند اکثر سالگردهای اضطراری کوید به طور آنلاین برگزار می شود ، روز یادبود، 76 سال پس از آن 27 ژانویه 1945 ، هنگامی که نیروهای ارتش سرخ شوروی وارد آشویتس شدند ، وحشت اردوگاه کار اجباری ، یکی از مکانهای نسل کشی نازی ها را برای جهانیان آشکار کرد.

“امیدوارم که این مناسبت به تقویت ارتباط مدنی و اخلاقی بین همه ما کمک کند. در یک دوره نمایشی مانند دوره فعلی ، ما به ویژه به آن احتیاج داریم. “دیروز لیلیانا سگر ، بازمانده هولوکاست ، در بیانیه ای گفت. با این وجود سالها بعد ، اپیزودهای یهود ستیزی حتی در ایتالیا متوقف نمی شود. روز گذشته ، دیگوس از پادوا عملیاتی را علیه تبلیغات ضد یهودی به پایان رساند.

یک جوان 26 ساله و 27 ساله از پادوآ به دلیل خسارت ناشی از نفرت نژادی برای نوشته های متعددی که در پاییز گذشته بر روی دیوارهای شهر ظاهر شد ، مورد تحقیق قرار گرفتند. پیشرفت منکران نیز نگران کننده است ، همانطور که در مطالعه اخیر Eurispes نشان داده شده است ، که در ایتالیا نیز در حال افزایش است: پس از حدود 15 سال درصد کسانی که به وحشت Shoah اعتقاد ندارند از 2.7٪ به 15.6٪ افزایش یافته است با 16٪ ادعا كردند كه آزار و شكنجه منظم یهودیان “اینقدر كشته”. شبکه های اجتماعی سرزنش می شوند، اغلب مکانی است که نفرت و عدم تحمل در آن جریان دارد.

مقاله کامل در Giornale di Sicilia در غرفه ها

© کلیه حقوق محفوظ است

اطلاعات بیشتر درنسخه دیجیتال

از Giornale di Sicilia تا غرفه ها.
برای خواندن همه چیز ، روزنامه را بخرید یا نسخه دیجیتالی آن را بارگیری کنید

نسخه دیجیتالی را بخوانید

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *