[ad_1]
به منظور ارتقاء تنوع زیستی و شمول اجتماعی ، دو باغ همجوار در سیسیل ، یکی در مودیکا و دیگری در کاتانیا متولد شد.، با 120 گیاه جدید لیمو ، انجیر و انار که قادر به جذب 60 تن CO2 هستند. باغات توسط P&G Italia و FDM جدید ، با پشتیبانی عملیاتی AzzeroCO2 ، به عنوان بخشی از برنامه شهروندی شرکتی P&G برای ایتالیا ایجاد شده است.
در مودیکا باغی وجود دارد و از آن مراقبت می شود. Sociale A. Portugal ، دیگری در Catania ، در شرکت کشاورزی Ciuri از کنسرسیوم “Le Galline Felici”. هر دو با یک هدف: ایجاد پروژه هایی با قابلیت ترکیب توجه به محیط زیست ، حفاظت از تنوع زیستی و شمول اجتماعی ، بازگرداندن ارزش جدید قلمرو و شهروندان آن.
مسئولانه و مطابق با اصول اخلاقی عمل کنید و از اهداف خوب برای ساختن آینده ای پایدار و فراگیر حمایت کنید. اینها مسیرهایی هستند که کار Procter & Gamble بر روی آنها اجرا می شود ، که مسئولیت اجتماعی خاص و پروژه های پایداری زیست محیطی را در سراسر کشور به عنوان بخشی از برنامه شهروندی شرکتی P&G برای ایتالیا اجرا می کند.
مشارکت گسترده ای که با باغ همبستگی در مودیکا به استان سیسیل رسید ، توسط P&G Italia و New FDM با پشتیبانی عملیاتی AzzeroCO2 ، یک شرکت خدمات انرژی و محیط زیست متعلق به Legambiente و Kyoto Club ، در مزرعه اجتماعی ایجاد شد. و تعلیمات “Don Tonino Bello” (در Contrada Minciucci) ، مدیریت شده توسط تعاونی اجتماعی A. پرتغال ، که با عرضه سرو کار دارد. حمایت از افراد محروم یا افراد دارای معلولیت از طریق فعالیتهای آموزشی ، سرگرمی و حرفه ای. آنها از باغ جدید مراقبت خواهند کرد که در مساحتی بیش از 500 متر مربع واقع شده است ، جایی که ده درخت لیمو آماده و 50 نهال انار و انجیر در آن کاشته شده است که علاوه بر تولید میوه ، طول عمر آنها همچنین به جذب 30 تن CO2 کمک می کند. ریه سبز برای توجه به محیط زیست ، مردم و منطقه ای که توسط باغ دوم Solidarity با 60 گیاه دیگر احاطه شده است ، در کاتانیا ، در شرکت کشاورزی Ciuri از کنسرسیوم Le Galline Felici ، که همیشه به طبیعت احترام گذاشته است. و افراد در مرکز کار او
ایتالیایی ها مکانهایی را که این باغها با پایداری زیست محیطی و اجتماعی در آنها ظاهر می شود ، انتخاب کرده اند و در کمپین “در منطقه خود سبز کنید” شرکت P&G Italia ، با همکاری AzzeroCO2 ، متعهد شده است که برای هر محصول عصاره گیاهی درختی بکارد. – نام تجاری P&G برای مراقبت از مو ، که همیشه متعهد به حفظ و افزایش آگاهی از تنوع گیاهان با محافظت از ذات آنها – خریداری شده از مارک های شریک است.
تا به امروز ، با این کمپین ، علاوه بر باغهای همبستگی در سیسیل ، دو پروژه جنگلکاری و بازآفرینی شهری دیگر اجرا شده است: یکی در رجیو امیلیا و دیگری در سانتا مارینلا ، شهرداری در پایتخت رم در ساحل تیرنه.
با P&G for Italy ، ما متعهد هستیم که از طریق یک سری پروژه های مشخص در مورد مسئولیت اجتماعی و پایداری محیطی ، تغییرات مثبتی را ایجاد کرده و اثری ملموس بر جوامع بگذاریم. ما به باغهای همبستگی در سیسیل افتخار می کنیم ، زیرا آنها می توانند هر دو جنبه را با هم ترکیب کنند: توجه به محیط زیست و گنجاندن در کار ، بازگرداندن ارزش جدید برای کل قلمرو و شهروندان آن. با تشکر از Coop. Sociale A. پرتغال و کنسرسیوم “Le Galline Felici” برای کار فوق العاده خود AzzeroCO2 ، که مدتی است با آن کار می کنیم تا آینده ای سبزتر برای نسل های آینده بسازیم و مارک های شریکی که می خواستند در این ابتکار از ما حمایت کنند ” ریکاردو کالوی ، مدیر ارتباطات P&G ایتالیا اعلام کرد: “تعهد P&G برای ایجاد محصولات و فرآیندها به صورت دایره ای و بدون تأثیر تنها اولین قدم در جهت پایداری است: ما متقاعد شده ایم که برای پیشرفت بیشتر لازم است ، ایجاد ارتباطات واقعی در سرزمین ها” ما امیدواریم که شرکتهای دیگر از ما برای فعال کردن حلقه پایدار زیست محیطی و اجتماعی در قلمرو خود الگو خواهند گرفت. “
“ما بسیار خوشحالیم که در تولد پروژه ای با ارزش محیطی و اجتماعی بالا مانند این مشارکت داشته ایم. سالهاست که ما دائماً در حال ایجاد پروژه هایی هستیم که شامل قلمرو ، شرکت ها و شهروندان می شود. مشارکت با P&G اصول ما را به خوبی نشان می دهد. این یک آزمایش بی سابقه است ، که برای اولین بار به ما اجازه می دهد دو کلمه را که برای ما بسیار عزیز است به هم متصل کنیم: تنوع زیستی و همبستگی. به همین دلیل ، امیدوارم راهی که P&G باز کرده است ، که توانست بلافاصله پتانسیل بزرگ این نوع مداخله را شناسایی کند ، اکنون بتواند توسط شرکت های جدیدی که علاقه مند به طراحی مجدد کمپین ها و بازگرداندن آنها به شهروندان هستند ، فائق آید. ” اسکولاتو ، مدیرعامل AzzeroCO2.
© کلیه حقوق محفوظ است
[ad_2]